- 40 g chleba żytniego na zakwasie (kromka)
- 65 g buratty
- 100 g pomidorków koktajlowych
- 20 g suszonych pomidorów
- 5 g Oliwy z oliwek
- pieprz, sól
Chleb wkładamy do opiekacza. W tym czasie pomidory suszone kroimy według uznania, a pomidorki koktajlowe na pół. Na gotowe pieczywo układamy poszarpaną burattę, pomidory, skrapiamy oliwą, doprawiamy, posypujemy listkami bazylii.
Smacznego!
- 40 g of rye sourdough bread (1 slice)
- 65 g of burrata
- 100 g of cherry tomatoes
- 20 g of sun-dried tomatoes
- 5 g of olive oil
- Pepper and salt
Place the bread in a toaster. While it's toasting, cut the sun-dried tomatoes as you like, and slice the cherry tomatoes in half. Once the bread is ready, layer it with torn burrata, tomatoes, drizzle with olive oil, season with salt and pepper, and sprinkle with fresh basil leaves.
Enjoy your meal!